Honda and Acura Car Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
692 Posts
Discussion Starter #1
I've had an XFX 6600GT AGP card in my computer for a couple of months now and I love it (upgraded from an Albatron GeForce Ti-4200, great card, but aged). Anyway, I absolutely love this card. With a little overclock in just video card, I'm able to get about 8300 in 3dMark '03 and about 3400 in 3dMark '05. These scores seem about right to me when comparing them to other scores I've seen posted online, but my 3dMark '01 score is just horrid. I'm only able to get about 12500. That isn't much higher than my stock speed Ti-4200. The rest of my computer is pretty slow, is my CPU/RAM acting as my bottleneck (I'm going to be upgrading to 3000+ 64 w/1 GB DDR400 in a couple of months)? I realize an '01 score is relatively irrelavent (sp?) for new video cards, but comparing to other scores online, it seems like I should be getting about 18000 or higher. I have the latest beta drivers, the rest of my system is not overclocked at all. Thanks in advance for all of your help.

Eddie

Current set-up:
Windows XP SP2
MSI motherboard w/kt400 chipset
1 GB pc2700 ram
AMD Athlon XP 2600+ (barton)
WD 80 GB 8 mb cache
Nvidia GeForce 6600GT
Lite-On DVD ROM/Lite-On DVD+/-RW
Thermaltake Silent Purepower 480 watt ps
 

·
Registered
Joined
·
1,893 Posts
when i went from my Athlon 1200 with 512mb of pc133 to my PIV 3.06 with 1024mb of ddr333 in dual channel i noticed an improvement in 3dmark01 and 03. i can't put a figure to it because i don't want to lie... but i know it was a noticeable improvement.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top