Honda and Acura Car Forums banner
1 - 9 of 9 Posts

· Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #1 ·
we just completed my engine swap. the problem is the check engine light will not go off, and the tackometer doesn't work. is there any way to fix this. the check engine light is my main concern, it is a brand new gsr motor and i am almost positive nothing is wrong with it. does any one know whats going on.
 

· Registered
Joined
·
883 Posts
check engine light doesn't mean something is wrong with it, as the broken or malfunctioning... something might not be connected right or emmissions might be setting it off... best bet would be to pull the check engine code from the ecu and find out exactly what the problem is
 

· Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #3 ·
how exactly do you pull a code from an ecu. this may be a dumb question, but please no dumb answers.
 

· Registered
Joined
·
1 Posts
Pull codes by jumping out the plug with (2) connectors above the ECU (passenger side, under glove box)... it will be in a green case with engine in the ON position, but not running. Sean
 

· Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #6 ·
the motor has a sensor on the plenum on the intake, well i have an aem intake and there was no where to plug that sensor into. so there is a plug with no mate, could that be the problem.
 

· Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #9 ·
thanks but we figured it out, we had to tap the intake with the mate to the empty sensor. it was no problem.
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top