Honda and Acura Car Forums banner

Radio Shuts OFF, ABS light turns ON

6332 Views 15 Replies 6 Participants Last post by  vbstreetracer
So im driving this morning to school listening to my tunez, but all of a sudden, my radio turns off and then come back on, but when it comes back on, my ABS light is also on, then goes away. This happened a couple of times, and its getting me concerned. Can someone help?
1 - 16 of 16 Posts
does the radio turn off just for a second or is it longer? and how long does the ABS light stay on?
its for just a sec bro. then the abs ligt goes away and the radio turns back on. this happened like 5 times today
hmm. has anything changed on your car before this started happening?
druuuu said:
hmm. has anything changed on your car before this started happening?
nope. :confused i have been downshifting more though.
from what i know its a Stock 94 Integra LS AT.

Just for a little brainstorming...

-faulty wiring i.e. abs sensor?
-wiring, fuses/relay?
-weak battery?
-low brake fluid/faulty brake lines?

i doubt its from downshifts. what joo integra pros think?
Sprocket Rocket said:
from what i know its a Stock 94 Integra LS AT.

Just for a little brainstorming...

-faulty wiring i.e. abs sensor?
-wiring, fuses/relay?
-weak battery?
-low brake fluid/faulty brake lines?

i doubt its from downshifts. what joo integra pros think?
wiring doesnt just become faulty randomly. fuses would mean that the radio wouldnt work at all. (better yet, check them anyway) could be weak battery. the fluid and lines theory doesnt explain the radio. maybe he should try resetting his ecu?
I used to have that problem too, but it just seemed to go away on it's own.
b18integra96 said:
I used to have that problem too, but it just seemed to go away on it's own.
weird. :fear
so....umm....anyone know??
thaunforgiven said:
so....umm....anyone know??

dunno, but from what I've read on team-integra, seems to be a common problem with tegs. :confused
had that problem with my lude....radio on and off and abs lights coming on

turned out everything was sucking my battery dry because my dumb ass didn't tighten a wire leading to my alternator enough.....pretty much just a bad connection. I say check all your wires ...
This is the only thing I hate about Hondas. They have the weirdest, gayest problems.
thaunforgiven said:
This is the only thing I hate about Hondas. They have the weirdest, gayest problems.
cus all the shit that matters doesnt break.
next time it happens check to see if any other lights come on because it sounds like a problem i had with my teg and it was actually the whole car turning off and then commin right back on.
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top